foto

Masajo Mari

  • nar. 29.3.1937 (82 let)
    Ta-lien, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Bakumacu miraidžin
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Bakuto kaisanšiki
Tokugawa onna keizu
1967 Bakudan otoko to iwareru aicu
Zoku Toseinin
Zoku Óoku maruhi monogatari
1965 Mesuinu dassó
Onna mekura monogatari
Rokunin no onna o korošita otoko
1964 Kuro no kirifuda
Seifuku no ókami
1963 Daisan no kagemuša
Hitokiri ičiba
Jaburegasa čóan
Jakuza no kunšó
Jósó
Sasajaku šibidžin
Zatóiči kjódžó tabi
1962 BG monogatari: Ekinjúmon
Júkai
Ken ni kakeru
Kešin
Kiru
Onnakeizu
Otoko to onna no jo no naka
Sararíman donto buši: Kiraku na kagjó to kita mon da
Zatóiči monogatari
Zoku Zatóiči monogatari
Šin akumjó
Šitto
1961 Cujoku naru otoko
Kubinašitó no hanajome
Kógen no rjakudacuša
Onísan to onésan
Ore wa tokai no jamaotoko
Ren'ai zubari kóza
Umi jo orera no uta ni nake
Čiheisen ga giragira
1960 Bórjoku gonin musume
Dekoboko čindóčú
Džoóbači to daigaku no rjú
Jadžikita čindóčú: Nakasendó no maki
Kaidan ama júrei
Kiken na júwaku
Njotai uzumakidžima
Onna gankucu ó
Otoko no sekai da
Sannin no onna gótó
Spy to teisó
1959 Ama no bakemono jašiki
Azaraši no king
Boččan ni horeta šičinin musume
Boččan to one man ojadži
Bórjoku musume
Daigaku no goreidžó
Kingoró no kaigun taišó
Kjófu no wana
Kurutta jokubó
Nippon romansu rjokó
One man kondžaku monogatari
Radžo to sacudžin meiro
Sórjú abaregumo
Tókaidó: Jadžikita čindóčú
1958 Bakušó óza seifuku
Boččan no jakjúó
Hitokui ama
Kenpei to júrei
Onna no bóhatei
Star dokusacu džiken
1957 Binan kenkjóroku
Niizuma no džicurjoku kóši
Njogo ga šimačin sódó

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace