foto

Roy Denton

  • nar. 4.9.1900
    Sculcoates, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1988
    Brinsworth House, Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Darwin Adventure, The
1967 Secret Agent, The (TV film)
1965 Heiress of Garth (TV film)
1960 The Two Faces of Dr. Jekyll

TV seriály

1977 Target (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Pere Goriot (TV seriál)
Railway Children, The (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
Angel Pavement (TV seriál)
Girl in a Black Bikini (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Farewell to Arms, A (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)
1961 West End Jungle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky