foto

Hubert von Goisern

  • nar. 17.11.1952 (67 let)
    Bad Goisern, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
1995 Hölleisengretl (TV film)
1992 Watzmann ruft, Der (TV film)

Dokumentární

2015 Hubert von Goisern - Brenna tuat's schon lang
2013 Čtyři elementy (TV seriál)
1995 Wia die Zeit vergeht
1982 Land der Berge (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Donauinselfest Live (TV pořad)
Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)
Hubert von Goisern - 60 Jahre und kein bisschen leise (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1998 Alpha Forum (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
Rockpalast (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky