foto

Charles Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Charlie Bubbles
1965 Heiress of Garth (TV film)
Reluctant Bandit (TV film)
1960 The Millionairess

TV seriály

1977 Roof Over My Head, A (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1965 Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Six Proud Walkers (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace