foto

Katalin Várnagy

  • nar. 10.8.1940
    Ragály, Maďarsko
  • zem. 16.10.2016 (76 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Něco z Ameriky 2
Vyšetřovatel
2005 Nic víc než sex
2001 Show pro nevidomé
1995 Občan X (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
1988 Soha, sehol, senkinek!
1986 Fantastická teta (TV film)
1983 A piac (TV film)
Az utolsó futam (TV film)

TV seriály

2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Aranylövés (S01E07)
Csibészek iskolája (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace