foto

Jozef Kramár

  • nar. 25.11.1929
    Rybany, Slovensko, Československo
  • zem. 4.3.2013 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vzkříšení (TV film)
1991 Zuzanka Hraškovie (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
1980 Pomocník (TV film)
Šachová partia (TV film)
1978 Kristína (TV film)
Leť, ptáku, leť!
Zem (TV film)
1976 Poľovnícky trojlístok (TV film)
1975 Komédia za groš (TV film)
1974 Benedikt (TV film)
1973 Cesta do Paríža (TV film)
Nový život (TV film)
1970 Bývalí ľudia (TV film)
1968 Stopy na Sitne
1962 Tam za lesem
1957 Posledná bosorka

TV seriály

1979 Oco, mama a ja (TV seriál)

Dokumentární

1973 Ponorený do života (TV film)

Divadelní záznam

1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1971 Aristokrati (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky