foto

Glennellen Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tajuplná zahrada
2014 Probudím se zase včera
2011 Mandie and the Forgotten Christmas

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
The Searchers (S03E03)
2018 A Girl Named Jo (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
2017 Versus (TV seriál)
Stranger Things (TV seriál)
Kapitola první: Šílená Max (S02E01)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Kapitola šestá: Příšera (S01E06)
Kapitola třetí: Šťastné a veselé (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky