foto

Thomas Osterhoff

  • nar. 17.9.1961 (59 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Píseček (TV film)
2015 Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2010 Dům mého otce (TV film)
Keiner geht verloren (TV film)
Mănuși Roșii
Nečekané štěstí (TV film)
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
2009 Was glücklich macht (TV film)
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
Nezvěstná (TV film)
2006 Bloch - Die Wut (TV film)
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
Schiller (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Verlorenes Land (TV film)
2001 Wambo (TV film)
2000 Anna Wunder
Sommer mit Boiler, Der (TV film)
1996 Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
1993 Trip nach Tunis

TV seriály

2017 Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Dschungelkampf (E45)
2009 Místo činu (TV seriál)
Herz aus Eis (S40E07)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Pokusní králíčci (S39E27)
2007 Místo činu (TV seriál)
Roter Tod (S38E04)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Mord unterm Kreuz (E21)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Das Lächeln der Madonna (S36E35)
Letzte Zweifel (S36E10)
2004 Místo činu (TV seriál)
Abgezockt (S35E15)
2003 Místo činu (TV seriál)
Leyla (S34E19)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1995 In Bildern leben (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky