foto

Josef Mittendorfer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2017 Tatort – Schock (TV film)
2016 Mein Fleisch und Blut
Oma zockt sie alle ab (TV film)
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2010 Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2005 T-Bone
2003 Burnout

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (4)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky