foto

Antje Petersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Tatort - Am Ende geht man nackt (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Tatort – Wendehammer (TV film)
2014 Mord in Aschberg (TV film)
2012 Mörderische Jagd (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Im falschen Leben (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
2009 Návrat na Nový Zéland (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2005 Mord am Meer (TV film)
2004 Die Ärztin (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Za hranicí lásky (TV film)
2000 Scheidung auf Rädern (TV film)
1999 Sám proti zlu (TV film)
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
1998 Finále (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr naděje (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
Jarní vánice (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
Tatort - Schneefieber (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Milostná rošáda (TV film)
Mraky na obzoru (TV film)
Pokušení (TV film)
Spící tygr (TV film)
1994 Kolotoč života (TV film)
Mann mit der Maske, Der (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1993 Tatort - Kesseltreiben (TV film)
1990 Tatort - Blue Lady (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
1988 Tatort - Winterschach (TV film)
1986 Rodná vlast
1981 Alles im Eimer
Dům v parku (TV film)
1980 Grüne Vogel, Der
Místo činu - Mrtví necestují zbytečně (TV film)

TV seriály

2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2012 Das Duo (TV seriál)
Tote lügen besser (E24)
2011 Das Duo (TV seriál)
Tödliche Nähe (E21)
2010 Das Duo (TV seriál)
Mordbier (E20)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky