foto

Thomas Neff

  • nar. 15.5.1904
    Nebraska, USA
  • zem. 30.11.1974 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
1967 Cosa Nostra, Arch Enemy of the FBI (TV film)
1955 Born In Freedom: The Story of Colonel Drake
1954 Day of Triumph
1948 Queen Esther
1947 Hřích Harolda Diddlebocka
1945 How Doooo You Do!!!
Northwest Trail
Taky dorazil Jones
The Man in Half Moon Street
1944 Casanova Brown
The Town Went Wild
You Can't Ration Love
1941 Henry Aldrich for President
1938 Tarzan and the Green Goddess
1937 The Barrier
The Girl Said No
The Trusted Outlaw
1936 Drag-Net, The
Hats Off
Tundra
1935 The Ghost Rider
The New Adventures of Tarzan

TV seriály

1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 The People's Choice (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1950 Beulah (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1947 Climbing the Matterhorn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace