foto

Georgia Pritchett

  • nar. 1968
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Zloději a vyděrači
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)
1993 Thatcherworld (TV film)

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
And Then He's Gonna Shoot Off... (E02)
Utíkej (TV seriál)
Chase (E04)
2019 Boj o moc (TV seriál)
Safe Room (S02E04)
2017 Loaded (TV seriál)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pí***gate (S05E06)
Díkůvzdání (S05E05)
2015 Scream Street (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Bouře a lívance (S04E06)
Spojené zasedání (S04E01)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Bednička (S03E09)
Rybaření (S03E05)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Trexx and Flipside (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Barking! (TV seriál)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Svědek (S04E12)
2002 Ať žije S Club! (TV seriál)
Ed Stone Is Dead (TV seriál)
2001 2DTV (TV seriál)
S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 Ženská liga (TV seriál)
1997 Ned's Newt (TV seriál)
We Know Where You Live (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)

TV pořady

2004 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky