foto

Christos Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Solo (TV film)
Runaway Christmas Bride
Útěk z dětství (TV film)
2016 Hra na lásku (TV film)
Ztracené vzpomínky (TV film)
2015 Nevyřešená vražda (TV film)
Smrtící vzpomínky (TV film)
Ukradená dcera (TV film)
Vražedné zprávy (TV film)
2012 Nech mého muže! (TV film)
2011 Zabijácká hora (TV film)
2010 Únos: 48 hodin v ohrožení
2004 A Very Cool Christmas (TV film)

TV seriály

2005 Mladí mušketýři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky