foto

Jorge Moreno

  • nar. 19.5.1916
    El Paso, Texas, USA
  • zem. 10.4.1992 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 El Norte
1980 Herbie a poklad Inků
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Sextette
1977 Flush
Největší milovník
1976 King Kong
1975 Útěk z vězení
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
1967 The Last Challenge
1965 Young Fury
1964 Rio Conchos
1961 Křivák
When the Clock Strikes
1960 The Gambler, the Nun and the Radio (TV film)
1958 The Badlanders
1957 El coyote (TV film)

TV seriály

1978 Flying High (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky