foto

John McGreevey

  • nar. 21.12.1922
    Logansport, Indiana, USA
  • zem. 24.11.2010 (87 let)
    Laguna Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Ms. Scrooge (TV film)
1996 Atentát (TV film)
Captains Courageous (TV film)
Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
1993 Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
1990 Call Me Anna (TV film)
Hirošima: město popela (TV film)
1988 Unholy Matrimony (TV film)
1985 Ambasáda (TV film)
Jsem už dospělý (TV film)
Čas pro život (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
Světlo pro mého syna (TV film)
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
1981 Murder in Texas (TV film)
Noční přechod
1979 Christmas Lilies of the Field (TV film)
1978 Little Mo (TV film)
Rainbow (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
The Millionaire (TV film)
The New Adventures of Heidi (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
1976 Disappearance of Aimee, The (TV film)
Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1975 Returning Home (TV film)
The Runaways (TV film)
1974 Punch and Jody (TV film)
The Andy Williams Christmas Show (TV film)
1973 Dream for Christmas, A (TV film)
Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
The Andy Williams Christmas Special (TV film)
1972 Gidget Gets Married (TV film)
Woman I Love, The (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1969 Gidget Grows Up (TV film)
Hello Down There
1959 Nedozírný vliv
1958 The Beast of Budapest
1957 Death in Small Doses
1956 Hot Rod Girl

TV seriály

1988 Pouť za štěstím (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace