foto

Natalka Denisenko

  • nar. 17.12.1989 (30 let)
    Chernigov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nič svjatoho Valentyna
2014 Raskop

TV seriály

2020 Proty tečiji (TV seriál)
2019 Spoutaná láska (TV seriál)
2017 Recept ljubvi (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
2012 Vitalka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky