foto

Jerry Dexter

  • nar. 18.4.1935
    San Francisco, California, USA
  • zem. 21.6.2013 (78 let)
    Sonoma, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Sjezdař
1967 The Reluctant Astronaut
1964 Patsy

TV seriály

1989 Ann Jillian (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Správný kačer (S01E46)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)

Dokumentární

1969 Follow Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky