foto

Dennis Dalzell

  • nar. 5.9.1935
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 4.7.2012 (76 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Death Falls
1990 Hraniční přestřelka
1989 Falešný svědek (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
1987 The Betty Ford Story (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Komando 5 (TV film)
Promises to Keep (TV film)
Royal Match (TV film)
1984 Outlaws, The (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Sunset Limousine (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
Šerif z pouti (TV film)
1982 Jimmy the Kid
Memories Never Die (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Callie & Son (TV film)
Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
Hard Country
Rozpoutané peklo
Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Špionem na pár dní (TV film)
1979 A Last Cry for Help (TV film)
The Chinese Typewriter (TV film)
Vampire (TV film)
Vrah je v mé mysli (TV film)
1978 Křídla z Kitty Hawk (TV film)
1977 Little Ladies of the Night (TV film)
Požár (TV film)
Rodinné setkání (TV film)
Sidewinder 1
Speed trap
1976 Death at Love House (TV film)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)

TV seriály

1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Kdo je v nebezpečí? (S02E20)
Christopher Bundy zemřel v neděli (S02E19)
Jedno tělo navíc (S02E18)
další epizody (8)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
Domek na pobřeží (S02E10)
Jessica za mřížemi (S02E09)
další epizody (23)
V (TV seriál)
Breakout (E03)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
Za volantem fantom (S01E07)
V (TV seriál)
The Deception (E04)
Dreadnought (E02)
Liberation Day (E01)
1983 Manimal (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1978 Young Pioneers, The (TV seriál)
1977 Skatebirds, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
Lady Killer (S01E08)
The Killing Kind (S01E06)
další epizody (8)
Wonder Woman (TV seriál)
Fausta, the Nazi Wonder Woman (S01E03)
Wonder Woman Meets Baroness Von Gunther (S01E02)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)
1974 Movin' On (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky