foto

Roger Hilleren

  • nar. 22.9.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kampen om klasserommet
2010 Andělé z East Endu
2002 Policejní auto Pelle
1996 Maja Steinansikt
1995 Farlig farvann

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2002 Holms (TV seriál)
Lekestue (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)

Dokumentární

1993 Der gudene er døde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky