foto

Anna Astaškina

  • nar. 11.4.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Žizň Raz
2018 Kem my ně staněm (TV film)
Sčasťa! Zdorovja!
2017 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2016 Jolki 5
Zoologie
2015 Po sekretu vsemu svetu (TV film)
2014 Korporativ
Krov s molokom (TV film)
Věs etot Džem
2012 Avgust. Vosmogo
Rebjonok
2007 Russkaja igra
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
Únik z kruhu
2004 Táta

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
Kassirši (TV seriál)
Volšebnik (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Kreposť Badaber (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Očevidnyj motiv (S09E36)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Juročka (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
Dělta (TV seriál)
Talisman (S02E06)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
Advokat (TV seriál)
Pristav (S06E09)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Soldaty 8 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace