foto

Paul Kurta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Supersvůdníci
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Partners (TV film)
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1988 Míle od domova
1987 Návrat do městečka Salem's Lot
1985 Key Exchange
Pěna zabiják
1984 Perfect Strangers
Special Effects

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Pilot (E01)
See (TV seriál)
Čerstvá krev (S01E03)
Vzkaz v láhvi (S01E02)
Božský plamen (S01E01)
2011 Pan Am (TV seriál)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
Sonata (E16)
What's Left Behind (E15)
Click (E14)
další epizody (6)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
Fleur De Lis (E09)
12:04 AM (E08)
další epizody (10)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Comb and the Box (E02)
The Key and the Clock (E01)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Bobr to zařídí (S01E22)
Návštěva zubaře (S01E21)
Záruka vzájemného zničení (S01E20)
další epizody (12)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
Jako panna (S01E08)
další epizody (10)
2001 Going to California (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Key Exchange

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky