foto

Kara Luiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doobious Sources
The Night Watchmen
2016 A Beginner's Guide to Snuff
2015 The Linda Vista Project
2013 A Mother's Rage (TV film)
2010 Kladivo

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sage (S01E04)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kompenzace maturitního plesu (S08E08)
2013 Betas (TV seriál)
Takin' It To The Streets (E05)
Waiting For A Girl Like You (E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Brothers Hotchner (S08E23)
2012 MyMusic (TV seriál)
2009 Electric Spoofaloo (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Příšerný rande (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace