foto

Chang-wook Lee

  • nar. 2.7.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Baewooneun baewooda
Saikometeuri
2011 Mai wei
2009 Baekyahaeng

TV seriály

2018 Naeildo malgeum (TV seriál)
2017 Ipan sapan (TV seriál)
Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2016 Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
2015 Neoreul norinda (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
Goldeun keuloseu (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky