foto

Stanislav Lesnoj

  • nar. 27.8.1955 (65 let)
    Lyubotin, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Konvert
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Okolo futbola
2011 Žažda (TV film)
2009 Kanikuly strogogo režima
Na igre
Skoro vesna
1993 Zapach oseni
1991 Otkrovenije Ioanna Pervopečatnika
Čudo v kraju zabvenija
1988 Ožog
1987 Strannik

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 17 (S04E17)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Maestro (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Samara (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Predatěl. Časť 2 (S04E12)
Predatěl. Časť 1 (S04E11)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Staryj vor (S03E23)
2008 Isajev (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Palač (S03E16)
Čas Volkova (TV seriál)
Ekstrasens (S02E06)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky