foto

Jeremy Chu

  • nar. 13.6.1988 (31 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Born to Race
2010 Vem si mou duši
2005 Strangers with Candy
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář

TV seriály

2012 Procitnutí (TV seriál)
2009 Super drbna (TV seriál)
Prokletí jménem Humphrey (S03E09)
Dan a hvězda (S03E04)
Prvák (S03E02)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky