foto

Kendži Kodama

  • nar. 13.12.1949 (70 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban City Hunter: Šindžuku Private Eyes
2003 Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
2001 Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
1990 City Hunter: Bay City Wars
City Hunter: Hjakuman doru no inbó
Versailles no bara: Seimei aru kagiri aišite
1989 City Hunter: Ai to šukumei no Magnum

TV seriály

2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Noroi no hōseki borujia no namida (Zenpen) (E946)
Ī ne. No daishō (Kōhen) (E945)
Ī ne. No daishō (Zenpen) (E944)
další epizody (20)
2018 Detektiv Conan (TV seriál)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Kōhen) (E926)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Zenpen) (E925)
Mikan-batake ni Hi wa Shizumu (E924)
další epizody (40)
2017 Detektiv Conan (TV seriál)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Kōhen) (E886)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Zenpen) (E885)
Ehon Kara Tobidasu Bakudanma (Kōhen) (E884)
další epizody (42)
2016 Detektiv Conan (TV seriál)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Kōhen) (E844)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Zenpen) (E843)
Doraibu Dēto no Wakaremichi (E842)
další epizody (27)
2012 Detektiv Conan (TV seriál)
Shinu Hodo Umai Rāmen (Kōhen) (E645)
Shinu Hodo Umai Rāmen (Zenpen) (E644)
Karuta-tori Kikiippatsu (Kōhen) (E643)
další epizody (4)
2011 Detektiv Conan (TV seriál)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Kurashiki hen) (E641)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Okayama hen) (E640)
Momiji Goten de Nazo o Toku (Kōhen) (E639)
další epizody (36)
2010 Detektiv Conan (TV seriál)
Mite nai Mokugekisha (E565)
Tanteidan VS Goutoudan (Chinmoku) (E564)
Tanteidan VS Goutoudan (Souzen) (E563)
další epizody (4)
2009 Detektiv Conan (TV seriál)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Sorajou no Kei) (E561)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shiseru Koumei) (E560)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shouchuu no Mono) (E559)
další epizody (41)
2008 Tales of the Abyss (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Wain Reddo no Kokuhatsu (E520)
Meiji Ishin Mystery Tour (Kaidokuhen) (E519)
Meiji Ishin Mystery Tour (Tansakuhen) (E518)
další epizody (30)
2007 Detektiv Conan (TV seriál)
Hattori Heiji vs Kudō Shinichi! Gerende no Suiri Taiketsu (E490)
Hotei no Taiketsu 3 Mokugekisha wa Kensatsukan (E489)
Terebikyoku no Akuma (E488)
další epizody (31)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kaijin Gachigachi Kisoku Otoko (E459)
Sonoko no Akai Hankachi (Kōhen) (E458)
Sonoko no Akai Hankachi (Zenpen) (E457)
další epizody (35)
2005 Detektiv Conan (TV seriál)
Piero kara no Shashin Meeru (E424)
Tantei-dan to Aomushi Yon-kyoudai (E423)
Ichou Iro no Hatsukoi (Kōhen) (E422)
další epizody (41)
2004 Detektiv Conan (TV seriál)
Koushien no Kiseki! Mienai Akuma ni Makezu Kirai (E383)
Docchi no Suiri Shō (Kōhen) (E382)
Docchi no Suiri Shō (Zenpen) (E381)
další epizody (39)
2003 Detektiv Conan (TV seriál)
Konbini no Otoshiana (Kouhen) (E344)
Konbini no Otoshiana (Zenpen) (E343)
Hausutenbosu no Hanayome (E342)
další epizody (41)
2002 Detektiv Conan (TV seriál)
Modotte Kita Higaisha (E303)
Akui to Seija no Koushin (Kōhen) (E302)
Akui to Seija no Koushin (Zenpen) (E301)
další epizody (41)
2001 Detektiv Conan (TV seriál)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Kōhen) (E262)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Zenpen) (E261)
Yureru Resutoran (E260)
další epizody (44)
2000 Detektiv Conan (TV seriál)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Kōhen) (E218)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Zenpen) (E217)
Bei Obu Ribenji (Kōhen) (E216)
další epizody (45)
1999 Detektiv Conan (TV seriál)
Yomigaeru Shi no Dengon (Kōhen) (E173)
Yomigaeru Shi no Dengon (Zenpen) (E172)
Kurayami no Naka no Shikaku (Kōhen) (E171)
další epizody (45)
1998 Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)
1992 Flanders no inu: Boku no Patrasche (TV seriál)
1991 Reporter Blues (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky