foto

Ikki Kadžiwara

  • nar. 4.9.1936
    Japonsko
  • zem. 21.1.1987 (50 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Tiger Mask - komiks
2011 Ašita no Džó - komiks
2003 Futari no Joe - komiks
1990 Šin Karate džigoku hen - komiks
1982 Kjodžin no hoši - komiks
1981 Ašita no Joe 2 - komiks
1980 Ašita no Joe - komiks
1977 Karate baka ičidai - komiks
1971 Kick no oni - komiks
1970 Kjodžin no hoši: Dai League Ball - komiks
Kjodžin no hoši: Šukumei no taikecu - komiks
Tiger Mask - komiks
Tiger Mask: Fukumen League sen - komiks
1969 Kjodžin no hoši: Ike ike Hjúma - komiks
Kjodžin no hoši: Čizome no keššósen - komiks

TV seriály

2018 Megalo Box (TV seriál) - komiks
2016 Tiger Mask W (TV seriál) - komiks
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál) - komiks
1979 Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál) - komiks
1977 Šin Kjodžin no hoši (TV seriál) - komiks
1974 Džúdó sanka (TV seriál) - komiks
1973 Karate Baka Ichidai (TV seriál) - komiks
Samurai Giants (TV seriál) - komiks
1970 Akakiči no Eleven (TV seriál) - komiks
Ašita no Joe (TV seriál) - komiks
Kick no oni (TV seriál) - komiks
1969 Tiger Mask (TV seriál) - komiks
1968 Jújake bančó (TV seriál) - komiks
Kjodžin no hoši (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky