foto

Vitalina Gusak

  • nar. 6.1.1988 (32 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sila obstojatělstv (TV film)
Zapovědnik
2017 Děvuška s kosoj
Gerasim
Spasti Puškina
Sčastě iz oskolkov (TV film)
2016 Pjatnica

TV seriály

2019 Provokatér (TV seriál)
Sezon dožděj (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Klub obmanutych žen (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Mojo serdce s toboj (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Sila voobraženija (E06)
Vperedi děň (TV seriál)
Zorko liš serdce (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Krylja Pegasa (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Něznakomka v zerkale (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
Pereputannyje (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sobačje dělo (S09E35)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Pasjans Kolombiny (E17)
Besstydniki (TV seriál)
Doktor Anna (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Teň strekozy (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Slabaja ženščina (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Bezdna (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky