foto

Igor Furmaňuk

  • nar. 14.7.1959 (60 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zapreščennaja realnosť
2006 Obratnyj otsčet
Vareňka (TV film)
1989 Katala
Pod něbom golubym...
1988 Bryzgi šampanskogo

TV seriály

2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Aděpty (E26)
Medsestra (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Posle mnogich bed (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Za polčasa do vesny (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Bez sleda (S01E08)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Ochota na mera (S04E06)
Vozvraščenije geroja (S04E01)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Milicejskaja zarnica (S02E16)
další epizody (5)
2010 Chimik (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Kurjer (S01E09)
Tělochranitěl (S01E06)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Savva Morozov (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ilinskij rubež

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky