foto

Marija Tarasova

  • nar. 11.4.2007 (13 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)

TV seriály

2019 Veďma (TV seriál)
2018 Dvi materi (TV seriál)
Svaty 7 (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Dve žizni (TV seriál)
Iskušenije (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky