foto

Ray Goulding

  • nar. 20.3.1922
    Lowell, Massachusetts, USA
  • zem. 24.3.1990 (68 let)
    Manhasset, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Gnomes' Great Adventure, The
1982 Autor! Autor!
1979 Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1971 Odvykací kůra
1945 Thrill of a Romance

TV seriály

1988 Coming of Age (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1972 David Steinberg Show, The (TV seriál)
1970 Happy Days (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1985 Night of 100 Stars II (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1962 The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 The Revlon Revue (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace