foto

Sándor Zákonyi

  • nar. 17.3.1915
    Budapešť, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 23.8.1981 (66 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Ösbemutató (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
1938 A papucshös

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1955 Maďarští mistři v pětiboji

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace