foto

Dmitrij Smirnov

  • nar. 24.11.1991 (28 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Opositor
2018 Dama tref (TV film)
Rubež
2015 Doroga bez konca
Zeljonaja kareta
2013 Kosuchi

TV seriály

2019 Němezida (TV seriál)
2018 Bonus (TV seriál)
2017 Pereputannyje (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Ženščiny na grani (TV seriál)
Semejnyje problemy (E03)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Maryna Rošča (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Za otca (S01E44)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky