foto

David Strohmaier

  • nar. 27.10.1949 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 For Christ's Sake
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
1992 Stringer
1990 Pod křišťálovým jezerem

TV seriály

2006 So noTORIous (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Hotel del Sol (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)

Dokumentární

2002 Cinerama Adventure

Režijní filmografie

Dokumentární

2002 Cinerama Adventure

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2002 Cinerama Adventure

Producentská filmografie

Dokumentární

2002 Cinerama Adventure

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace