foto

Michael Mladenovic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Unter Verdacht - Die Guten und die Bösen (TV film)
Unter Verdacht - Verschlusssache (TV film)
2016 Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
Unter Verdacht - Verlorene Sicherheit (TV film)
2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
Unter Verdacht – Ein Richter (TV film)
2014 Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)
2013 Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Láska bez máty (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
Unter Verdacht - Die elegante Lösung (TV film)
Unter Verdacht - Rückkehr (TV film)
Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Unter Verdacht - Der schmale Grat (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2007 Die Verzauberung (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
Unter Verdacht - Hase und Igel (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Mrak
Unter Verdacht: Ein neues Leben (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2004 Srdeční zástava
V podezření: Touha po penězích (TV film)
2002 Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Der Weibsteufel (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
1998 Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1996 Smrt v ráji (TV film)
Workaholic
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1980 Hungerjahre - in einem reichen Land (TV film)

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Smrtící aféra (S05E01)
1998 Zásah (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace