foto

Michael Mladenovic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Láska bez máty (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Die Verzauberung (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Mrak
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2004 Srdeční zástava
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Der Weibsteufel (TV film)
1998 Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1996 Smrt v ráji (TV film)
Workaholic
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1980 Hungerjahre - in einem reichen Land (TV film)

TV seriály

2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
Grauzone (E23)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
Ohne Vergebung (E20)
Das Blut der Erde (E19)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Die elegante Lösung (E17)
Rückkehr (E16)
2009 V podezření (TV seriál)
Der schmale Grat (E13)
2008 V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Hase und Igel (E09)
2006 Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Ein neues Leben (E08)
2004 V podezření (TV seriál)
Touha po penězích (E03)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ostnem do živého (E13)
2002 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Pouhá sebevražda (E12)
Ctihodná společnost (E11)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vysněný dům (E05)
Big Ben (TV seriál)
Smrtící aféra (S05E01)
1998 Zásah (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky