foto

Seung-do Baek

  • nar. 16.4.1995 (24 let)
    Provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Podezřelý X
2009 Narara penggwin
2006 Maeumee

TV seriály

2017 Andante (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
2016 Akmongseonsaeng (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
2013 Yoori banchanggo (TV seriál)
2012 Matittneun insaeng (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
빅히트 (TV seriál)
2009 2009 Oein kudan (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2005 Anaeui banlan (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace