Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý student střední školy Lee Shi Kyung, který miluje počítačové hry víc než studium, se za záhadných okolností s rodinou přestěhuje ze Soulu na venkov. Tam se začne dít spousta podivných věcí, které budou vést k tomu, že postupně pozná lásku a skutečný smysl života. (goshyes)

Recenze (1)

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Stále váhám mezi 4 a 5 hvězdami, protože úplný závěr seriálu byl hodně povedený a dává zapomenout na pár výtek, které jsem měla vůči scénáři mezi díly 13-15. Dorama ukazuje dospívání středoškoláka z velkoměsta, kterého zajímá všechno možné, jen ne škola (hlavně tedy počítačové hry), jenž je z různých důvodů donucen přestěhovat se s rodinou na venkov. Zde potkává nové přátele, lásku a poznává svoji cenu a své přednosti. Kai roli Sikyunga ztvárnil, podle mého názoru, hodně dobře (byla jsem zvědavá, jak se mu bude dařit). Jak představitelka babičky, tak Jeon Miseon podaly opět zdařilé výkony, hlavně babička byla správná a od rány. Její linka se mi hodně líbila. Pro hodně mladých herců to byla jejich první role či jedna z prvních v seriálech. Pro EXO Kaie to byla rovněž první, pokud nepočítám krátké webdrama. Jikyung (Kim Bom) a Yehyeon (Lee Shiyoung) mě příjemně překvapily. Hodně jsem si oblíbila postavu Garama, jehož kamarádství se Sikyungem bylo pro mě odzbrojující a asi ani neumím popsat proč. Jejich charaktery, a to jak je ztvárnili na kameru bylo neuvěřitelně uvěřitelné jako celý tento seriál. Moc doram takového typu jsem neviděla, protože až tak moc rodinné seriály nevyhledávám, nicméně jej určitě lze zařadit objektivně mezi ty, které si zaslouží pochvalu a vyšší ohodnocení. Dorama se soustředí na vícero linek, proto může někdy působit, jakoby do sebe příběhy či určité episody nezapadaly či část seriálu se může jevit jako uspěchaná, nicméně prostředí hospicu a věnování se tomuto tématu, příběhům dalších postav hodnotím kladně + orientace na rodinu. Prvky komedie, drama. Za mě 4* ()

Zajímavosti (1)

  • Prvně byla do hlavní ženské role obsazena jihokorejská herečka Da-bin Jeong. Jak se ale nakonec ukázalo, její pracovní povinnosti ji nedovolily rozpracovaného projektu se zúčastnit, a tak byla seriálovými tvůrci nahrazena do této doby zcela neznámou jihokorejskou herečkou Ye-hyeon Lee. (Conspi)

Reklama

Reklama