foto

Cindy Parisotto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Ron and Laura Take Back America
2010 Cherry
2009 Pravá blondýnka 3
Ratko: The Dictator's Son
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
2007 Shredderman vítězí (TV film)
Vzkaz (TV film)
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Mango Kiss
2002 Eddie a Tru (TV film)
1997 Projížďka

TV seriály

2009 The Fresh Beat Band (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 Tremors (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)

TV pořady

2002 American Idol (TV pořad)
Conspiracy Zone, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky