foto

Phyllis Avery

  • nar. 14.11.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.5.2011 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 The Secret Life of Girls
1993 Made in America
1971 The Last Child (TV film)
1956 Best Things in Life Are Free, The
1952 Ruby Gentryová
1951 Queen for a Day

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1965 O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Clear Horizon, The (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Half-Wakened Wife (S01E26)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
1952 The Doctor (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1961 Anatomy of an Accident

Host

TV pořady

1960 About Faces (TV pořad)
1956 The Juke Box Jury (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky