foto

Klaus Lintschinger

  • nar. 7.2.1960 (59 let)
    Baden bei Wien, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Herzjagen (TV film)
2017 Marie Terezie (TV film)
Steirerkind (TV film)
2016 Die Diva, Thailand und wir! (TV film)
Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
Země zločinu: Smrt za noci svatojánské (TV film)
2015 Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)
2014 Země zločinu: Mrtvá s jednou botou (TV film)
2013 Der Kaktus (TV film)
Die Auslöschung (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Bauernopfer (TV film)
Das Wunder von Kärnten (TV film)
Kebab mit Alles (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Vatertag
2010 Die Spätzünder (TV film)
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Nouzové přistání (TV film)
Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2008 Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Feine Dame (TV film)
Muž bez paměti (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
Mein Mörder (TV film)
Tunel smrti (TV film)
2004 Zuckeroma (TV film)
2002 Nezvaný host (TV film)
1990 Mindwalk
1974 Facka

TV seriály

2018 Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2017 Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2015 Altes Geld (TV seriál)
The Team (TV seriál)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2007 12 znamení (TV seriál)
Oben ohne (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Korunní princ (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky