foto

Robert Papazian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Ghost Soldiers
Least Among Saints
1996 Soul of the Game (TV film)
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)
1992 Willing to Kill: The Texas Cheerleader Story (TV film)
1991 Osudné přátelství (TV film)
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Karen Carpenter Story, The (TV film)
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Láska mezi zloději (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
Svědomí (TV film)
1984 For Love or Money (TV film)
Sladká pomsta (TV film)
Why Me? (TV film)
1983 Den poté (TV film)
Intimate Agony (TV film)
Prototyp (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
Vražda podle scénáře (TV film)
1981 Crisis at Central High (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film)
The Great Cash Giveaway Getaway (TV film)
Trouble in High Timber Country (TV film)
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
Topper (TV film)
1978 Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1973 Coffy

TV seriály

1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1986 Sever a Jih (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
1980 Yeagers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky