foto

Gerard Bidstrup

  • nar. 2.10.1968 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pokrevní bratrství
2009 Útěk
2007 Ostrov ztracených duší
2001 En kærlighedshistorie
Far From China
Sidste weekend
2000 Anna
1957 Ingen tid til kærtegn

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 10 (S01E10)
Den anden verden (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
2014 Bankerot (TV seriál)
2013 Rita (TV seriál)
Haven (S02E02)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 2, 1950 (S01E02)
Del 1, København 1949 (S01E01)
Ørnen (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace