foto

Mel Jackson

  • nar. 13.10.1970 (49 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Civilian Life
Fear Files (TV film)
2014 Four Seasons
2013 Dreams
2012 If You Really Love Me (TV film)
Marriage Chronicles, The
To Love and to Cherish (TV film)
2008 A Good Man Is Hard to Find
Abduction of Jesse Bookman
Stick Up Kids, The
2007 Motiv 2: Odplata
2005 Flip the Script
Friends and Lovers
Love on Layaway
2004 Motiv
2003 Spas nás před Evou
2000 Little Richard (TV film)
Playing with Fire (TV film)
Podzimní premiéra
1999 Invited Guest, An
1998 Temptations, The (TV film)
1997 Duch rodiny
George Wallace (TV film)
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)
1995 Scenes for the Soul

TV seriály

2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Hitz (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1978 20/20 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky