foto

Sharon Wyatt

  • nar. 13.2.1953 (67 let)
    Lebanon, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
1990 Exterminátor
1987 Roses Are for the Rich (TV film)
1986 Ozbrojení a nebezpeční
1985 Final Jeopardy (TV film)
Komando
1984 Vzal jsem si modelku (TV film)

TV seriály

2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Three's a Crowd (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Nashville 99 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky