foto

Júko Mita

  • nar. 14.8.1954 (65 let)
    Setagaja, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2008 Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
1996 Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
1994 Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
1991 Urusei jacura: Icudatte My Darling
1990 Akuma-kun: Jókoso akuma Land e!!
Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Kaze no na wa Amnesia
1989 Akuma-kun
1988 Dominion
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
Urusei jacura 5: Kankecuhen
1987 Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Gegege no Kitaró: Gekitocu!! Idžigen jókai no daihanran
Mahó no tenši Creamy Mami: Curtain Call
Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Fairy Princess Minky Momo: Jume no naka no rondo
Kimagure Orange Road
Mahó no tenši Creamy Mami: Long Goodbye
Urusei jacura
Urusei jacura 3: Remember My Love
1984 Dr. Slump: Arale-čan – Hojojo! Nanabadžó no hihó
Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1983 Amefurikozó
Urusei jacura: Only You
1979 Mirai robo Daltanias

TV seriály

2006 Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2001 Kakutó rjóri densecu Bistro Recipe (TV seriál)
1999 Gozondži! Gekkó Kamen-kun (TV seriál)
Guruguru Town Hanamaru-kun (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Tenamon'ja Voyagers (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Tobe! Isami (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
Pokonjan! (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1990 Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1989 Akuma-kun (TV seriál)
Dragon Quest (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Time Travel Tondekeman! (TV seriál)
Time Trouble Tondekeman! (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Norakuro-kun (TV seriál)
Ultra B (TV seriál)
1986 Anmicu-hime (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
Obake no Q-Taró (TV seriál)
1984 Gu-Gu Ganmo (TV seriál)
Mahó no jósei Persia (TV seriál)
1983 Aishite Knight (TV seriál)
Alps Monogatari: Wataši no Annette (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
1982 Mahó no princess Minky Momo (TV seriál)
Nindžaman Ippei (TV seriál)
Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Gold Lightan (TV seriál)
Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Ganbare Gonbe (TV seriál)
1977 Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
1965 Obake no Q-Taró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky