foto

Keiko Jamamoto

  • nar. 7.8.1943 (76 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2008 Gekidžóban Gegege no Kitaró: Nippon bakurecu!!
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Irija no sora, UFO no nacu
2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Gegege no Kitaró: Jókai tokkjú! Maboroši no kiša
Gegege no Kitaró: Obake Nighter
Čikjú ga ugoita hi
1996 Gegege no Kitaró: Daikaidžú
Ultraman Company
1995 Memories
1992 Naniwa júkjóden
Zoku Naniwa júkjóden
1991 Meisó'ó Border
1986 Gegege no Kitaró: Gekitocu!! Idžigen jókai no daihanran
Kinnikuman: New York kiki ippacu!
1983 Ezopovy bajky
1981 Džarinko Čie
1976 Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
1974 Kikanša Jaemon: D51 no daibóken
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
1965 Ore ni cuite koi!

TV seriály

2011 Ničidžó (TV seriál)
2008 Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Baby bá-čan (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
Nono-čan (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Fušigi mahó Fun Fun Pharmacy (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
1996 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
1988 Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
1983 Eagle Sam (TV seriál)
Kinnikuman (TV seriál)
1980 Curikiči Sanpei (TV seriál)
Ganbare Gonbe (TV seriál)
Moero Arthur: Hakuba no ódži (TV seriál)
1979 Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)
1978 Madžokko Tickle (TV seriál)
1977 Hjóga senši Gaislugger (TV seriál)
1976 Candy Candy (TV seriál)
Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
Machine Hajabusa (TV seriál)
1975 Ganso tensai Bakabon (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Madžokko Meg-čan (TV seriál)
1973 Babel nisei (TV seriál)
Cutey Honey (TV seriál)
Miracle šódžo Limit-čan (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
1972 Akadó Suzunosuke (TV seriál)
Devilman (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Tensai Bakabon (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)
Sazae-san (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1966 Osomacu-kun (TV seriál)
1964 Big X (TV seriál)
1963 Ókami šónen ken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky