foto

David J. Stewart

  • nar. 8.1.1915
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 23.12.1966 (51 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Poprask v mincovně
1961 The Young Savages
1960 Murder, Inc.
1957 Carnival Rock
1954 Stříbrný kalich

TV seriály

1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Islanders (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Investigator (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky