foto

Craig Duncan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Jak byl dobyt Západ
1960 Spartakus
1959 Al Capone
Rebel Set, The
1957 Blood of Dracula
1956 The Lone Ranger
1955 Doktorka ze Santa Fé
1953 Old Overland Trail
1947 Code of the Saddle
Flashing Guns
Prairie Express

TV seriály

1965 Lost in Space (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace