foto

Džu'iči Kanemaru

  • nar. 27.10.1963 (55 let)
    Yamanashi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
2009 Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
2006 Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Saint Beast: Ikusen no hiru to joru hen
2000 Mirror Ring from Locke the Superman
1998 Šinseiki GPX Cyber Formula: Sin
1996 Džigoku sensei Nube
Šinseiki GPX Cyber Formula: Earlydays Renewal
Šinseiki GPX Cyber Formula: Saga
1995 Lesson XX
1994 Hókago no šokuinšicu
Šinseiki GPX Cyber Formula: Zero
1993 Umi ga kikoeru (TV film)
Čó'on senši Borgman Second: Šinseiki 2058
1992 Tottoi
Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1986 Šónan bakusózoku

TV seriály

2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2007 Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Zenmai zamurai (TV seriál)
2003 Sonic X (TV seriál)
2002 G-on Riders (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1996 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Getter robo: Gó (TV seriál)
Šinseiki GPX Cyber Formula (TV seriál)
1988 Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
Meimon! Daisan jakjúbu (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Nindža senši Tobikage (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace