foto

Sergej Petrov

  • nar. 27.7.1952 (66 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja podarju těbe pobedu
2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
2010 Kotorogo ně bylo
2006 977
Lov na Piraňu
2005 Anna
2001 DMB: Snova v boju
Marš Tureckogo 2: Pěreběžčik (TV film)
Sjostry
2000 DMB 002

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Moskovskaja plennica (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Majja (TV seriál)
Ment v zakoně 8 (TV seriál)
Ment v zakoně 9 (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
Ment v zakoně 6 (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Ment v zakoně 5 (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
Istok (E16)
Variant "Omega" (E15)
Puť k spaseniju (E14)
další epizody (15)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Uviď meňa (S02E23)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 1 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace